Епохата на Майк Конли-младши в Мемфис приключи. Опитният гард, който

...
Епохата на Майк Конли-младши в Мемфис приключи. Опитният гард, който
Коментари Харесай

Пътищата на Мемфис и Майк Конли се разделиха

Епохата на Майк Конли-младши в Мемфис завърши. Опитният гард, който се трансформира в лице на организацията на Гризлис, бе пратен в Юта, а в подмяна Джаз ще се разделят с Грейсън Алън, Кайл Корвър и Джей Краудър.

31-годишният Конли-младши е играл само за Гризлис в професионалната си кариера до момента, откакто бе определен под №4 в Драфта през 2007 година. Плеймейкърът напуща Тенеси след 788 мача в постоянния сезон (14.9 точки, 5.7 асистенции, 3.0 битки и 1.5 отнети топки) и още 56 в плейофите (16.5 точки, 6.7 асистенции, 3.7 битки и 1.4 отнети топки).

Utah is sending Grayson Allen, Kyle Korver, Jae Crowder and draft compensation to Memphis for Mike Conley Jr., league sources tell @TheAthleticNBA @Stadium. https://t.co/SyPureBNcx
— Shams Charania (@ShamsCharania) June 19, 2019
С този ход Мемфис отваря необятно вратата за Джа Морант, който се чака да бъде определен точно от тях под №2 в идния Драфт на НБА.

Грейсън Алън напуща Джаз след единствено един сезон в Солт Лейк Сити, който бе дебютен за него в НБА. Бившият състезател на Дюк записа по 5.6 точки приблизително на мач в 38 дуела. Кайл Корвър се отличаваше с 9.1 точки и 38.4% успеваемост в стрелбата за 3 точки в 54 срещи за “джазмените” през предишния сезон, a Джей Краудър имаше междинни индикатори от 11.9 точки, 4.8 битки и 1.7 асистенции в 80 дуела за клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР